“De schoonheid van deze look zit ‘m in de vrije en eenvoudige styling”, aldus Jake Unger en Warren Boodaghian van HOB Academy. In 8 stappen laten ze zien hoe je het haar knipt, textuur aanbrengt en de krullen stylet. 

Step-by-step:

1 Eerst creëren we de vorm. Begin bij de nek en werk bij elke volgende passé met een korte naar lange projectiehoek om intern kortere lagen te creëren, terwijl je wat lengte aan de buitenkant behoudt.

2 Maak een nieuwe, langere gidslijn en ga verder naar het bovenste gedeelte. Knip een vierkante vorm op het plattere gedeelte van het hoofd. Gebruik de hoeken van de vierkant om door te gaan met het knippen van de bovenzijden met een ronde kniplijn om het gewicht van het haar te verminderen.

3 Knip - door gebruik te maken van de gidslijn vanaf de bovenste zijkanten - een concave laag, die ervoor zorgt dat het interne gewicht wordt verminderd en de buitenste laag lang en vol blijft. 

4 Werk ten slotte, zodra de gehele interne vorm is gecreëerd, aan de buitenlengtes met texturising technieken als point cutting, chipping en slicing.  

5 Snijd de pony met voldoende hoogte om wat textuur te creëren.

6 Prep het haar met wat mousse en een conditioner voor volume bij de aanzet en een natuurlijke textuur in de rest van het haar. 

7 Droog het met de diffuser van de punten tot de aanzet. Door het hoofd ondersteboven te houden, creëer je maximaal volume. 

8 Krul willekeurige secties met een stijltang om een ​​deel van de textuur te verbeteren en harmonie te creëren in de vorm en lengtes.

COLOURTIP:

“De kleur is donker bij de aanzet en wordt langzaam lichter bij de punten. Door nuances uit dezelfde kleurtoon te kiezen, creëer je licht en schaduw met een natuurlijk effect.”

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print