Ben je op zoek naar business tips voor de heropening van je salon? Of wil je zomaar wat inspiratie opdoen op kleurgebied? De professionele divisie van L’Oréal heeft ACCESS gelanceerd: het grootste e-learning- en netwerkplatform voor en door haarprofessionals. Het bijzondere is dat het platform voor elke kapper toegankelijk is. 

L’Oréal noemt ACCESS “s ’werelds grootste e-learning- en netwerkplatform voor en door haarprofessionals”. Via ACCESS blijf je op de hoogte van de laatste trends, technieken, merknieuws en inzichten van experts over de hele wereld. 

“De wereldwijde database stelt alle kappers via een eigen account in staat om overal en op elk moment in te loggen en toegang te krijgen tot trainingen over productlanceringen, trends, nieuwste vaktechnieken, digitale bijscholing en business management. Gegeven in de vorm van tutorials, webinars en e-learnings. Het is ontworpen om kappers een platform te bieden om hun kennis, expertise en creativiteit te vergroten en interactief te delen”, aldus het cosmeticaconcern. 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op het nieuwe educatieplatform: https://www.lorealaccess.com/.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print