Davines

Ben je op zoek naar inspirerende e-sessies uit binnen- en buitenland? Na webinars en insta live besteden we dit keer aandacht aan Facebook live, een platform dat door merken als Davines en L’ANZA wordt gebruikt voor e-learning. We zetten een aantal tips voor je op een rij!

LEARNING SESSION MET TOM CONNELL (UK)

Wanneer: elke dinsdag om 08.00 uur CEST

Waar: via FacebookDavines Education> https://www.facebook.com/Davineseducation/

Tom Connell, de nieuwe Hair Art Director van Davines, deelt iedere dinsdag zijn exclusieve visie op knip & styling technieken. Voor zijn eerste collectie voor het Italiaanse haarcosmeticamerk - The Eternals - heeft hij zich onder meer laten inspireren door 80’s haircuts uit de legendarische tv-serie Miami Vice. Aanmelden voor de Look&Learn kan door DavinesEducation te volgen via Facebook of Instagram. Het merk geeft dagelijks nieuwe classes via deze Facebookgroep en elke vrijdag via Insta live.

COLOUR TECHNIQUES MET HET GLOBAL TEAM VAN L’ANZA (VS)

Het van oorsprong Amerikaanse merk L’Anza Healing Care - in Nederland verkrijgbaar via Ministry of Beauty - heeft een channel op zowel Facebook als Instagram met toegankelijke educatie op topniveau. Op Facebook Live check je op een bepaalde tijd in, op het kanaal op instagram en in de facebookgroep zijn enkele highlights later nog eens terug te kijken. Zoals de korte video van Leah Freeman, die een ‘carousel of colour’ aanbrengt in blond haar of de ‘color melt’ technieken van Scott Sueper.

Waar: Facebook Live

https://www.facebook.com/pg/lanzahealinghaircare/videos/?ref=page_internal

Tijdstip: dagelijks, meestal 1 PM CST. Let even op het tijdsverschil: bij ons is het 7 uur later!

Herhaling ook via https://www.instagram.com/lanzahaircare/channel/

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print