Prachtig glanzend haar of de mooiste waves creëer je voortaan met de vernieuwde Steampod van L'Oréal Professionel. De eerste stijltang op stoom is nu nóg makkelijker in gebruik en beter voor het haar. Zelfs het meest onhandelbare haar tover je hiermee om in een adembenemende look.

Alle hair artists van L’Oréal Professionnel – Leco van Zadelhoff, Francis Schroembges, Berni Ottjes, Tim Kruik, Dominic Vleer, Sanjay Ramcharan en Kimm Koffijberg – hebben er al mee gewerkt. En ze zijn allemaal overtuigd: deze nieuwe Steampod is een onmisbare tool in de salon, omdat iedere look haalbaar is. Zelfs wanneer iemand met heel pluizig, onhandelbaar haar de salon binnenstapt, breng je het dankzij de stoom prachtig in model.

Sneller en zachter
Onderzoek wijst uit dat het werken met stoom veel voordelen heeft in vergelijking met het gebruik van een reguliere stijltang. Je kunt twee keer sneller werken en deze manier van stylen is twee keer zachter voor het haar. Dat betekent dus dat het haar minder schade oploopt (tot wel 78 procent). Verder kun je bij een temperatuur van 180 graden dezelfde resultaten behalen als bij het gebruik van een reguliere stijltang op 230 graden. En vijftig graden maakt een enorm verschil voor de haarkwaliteit.

Nieuwste technologie
De Steampod is ontwikkeld volgens de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo hebben de dubbele technologieplaten een geanodiseerde coating met hoge weerstand en met de geïntegreerde watertank kun je tot maar liefst 192 meter haar stylen. Dat is twee keer de hoogte van de Big Ben, dus je kunt een klant met dik haar er moeiteloos een prachtig kapsel mee aanmeten. Verder heeft de Steampod drie hittestanden – van 180 tot 210 graden – met intelligente warmtecontrole. Dit betekent dat de hitte continu automatisch wordt gecontroleerd. De exclusieve stoomkracht bedraagt 0,8 gram per minuut in een constante flow voor een mooi en homogeen resultaat.

De beste verzorging 
Bij warmtestyling is het altijd belangrijk om het haar extra te verzorgen en te beschermen. Speciaal voor het gebruik van de Steampod heeft L’Oréal Professionnel drie producten ontwikkeld: een hittebeschermende crème met plantaardige keratine, melk voor dun tot normaal haar (perfect voor het creëren van luchtige waves) en een serum dat je zowel voor als na het stylen kunt gebruiken (voor het stylen, eventueel gemengd met crème, zorgt het voor aanvullende bescherming van gevoelige lokken. Na gebruik van de Steampod gebruik je het als finishing touch voor glans, vochtbescherming en bescherming van de punten). 

lp-steampod-photo-backstage-tool-with-cream-000-03474636819713

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print