Begin oktober opende Tommy Driessen met zijn eerste collectie de 2019 editie van de Dutch Sustainable Fashion Week in de wintertuin van het Krasnapolsky in Amsterdam. Voor de show, bestaande uit 40 red carpet looks maakte Tommy gebruik van vintage stoffen uit zijn archief en blaast hij deze nieuw leven in met hergebruikte materialen. AVEDA creëerde en verzorgde de looks voor deze show.

Bea Watson, Global Educator Hairstyling van AVEDA, was als Chef de Cabine verantwoordelijk voor het haar van de modellen. “De inspiratie voor het haar van deze show is de textuur van haar uit de jaren ’80, maar dan met een knipoog. Het haar is heel gestructureerd en glad op het hoofd, een soort wetlook, met enorm veel kroesachtige textuur bij de punten. We hebben echt gekozen voor ‘big hair’. We hebben veel getoupeerd. Het idee was een permanent dat uitgegroeid is, een soort imperfectie die het kapsel juist leuk maakt”, aldus Bea Watson.

Paul Benjamin was Chef de Cabine voor de make-up en is vooral bekend als visagist bij HNTM. “De inspiratie voor de make-up van deze show kwam uit de nineties, de tijd van de supermodels. Dat beeld werd gecombineerd met een frisse gehydrateerde huid met een fantastische Aveda glow”.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print