Op zondag 6 en maandag 7 juni vindt de vierde editie van The Hair X-perience plaats. “We leggen voor 2020 de lat nog iets hoger. Vorig jaar was een topeditie, maar dit jaar willen we nog groter uitpakken. Het aftellen is begonnen, nog vier maanden…”, zegt Corine Visser, Event Manager van The Hair X-perience.

Exposanten die dit jaar voor het eerst te zien zijn op The Hair X-perience zijn onder meer Guy Sarlemijn Design, Dyson Professional en Balmain Hair Professional. Ook vertrouwde namen hebben hun deelname weer bevestigd, waaronder Kapperskorting.com, Babyliss Pro, Dutch Haircare, Honma Tokyo, TRINITY Haircare en Wahl Nederland.

Er zijn dit jaar opnieuw shows op de Mainstage, onder andere door nieuwkomers Balmain Hair Professional en Dyson Professional. Verder worden de nieuwste knip- en kleurtechnieken gedemonstreerd op de Demo Squares. HairTalk en het Look & Learn Theater keren na het succes van vorig jaar ook in 2020 terug op The Hair X-perience. Bij HairTalk ontmoeten bezoekers topartiesten uit het vak die geïnterviewd worden over de toekomst van de branche en bezoekers inspireren met hun verhalen. In het Look & Learn Theater laten exposanten van a tot z de technieken achter draagbare kapsels zien.

Nieuw op The Hair X-perience is de smartbadge voor bezoekers, hiermee creëer je een digitale draagtas. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge, waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands en experiences scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft.

Tickets
De vierde editie van The Hair X-perience is te bezoeken op zondag 7 en maandag 8 juni 2020 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print