Op 26 en 27 mei vindt de derde editie van The Hair X-perience plaats. Met meer dan 100 merken en een programma vol met shows, tips & tricks, technieken en trends voor iedere kapper, krijg je tools om jezelf toekomstbestendig te maken en te houden. ‘Visit the future’ met een bezoek aan The Hair X-perience.

Tijdens The Hair X-perience is er een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan exposanten. Van kleur- en stylingsproducten tot scharen en saloninrichting, er is voor iedere kapper iets te vinden. Met exposanten als Alcina, Solo Industries, Wahl Nederland, BaByliss PRO, Glynt, Antoine Pour Toi, Superstore for Hair, Jean Paul Mynè, Tailor’s grooming, TRINITY Haircare, PRO-JohnBeerens.com, Four Reasons, Fanola Nederland, Kapperskorting.com, Finnley’s Haircosmetics, Pomade-online.nl en nog veel meer! Bekijk de volledige deelnemers- en merkenlijst via www.hair-xperience.nl.

Naast het aanbod aan exposanten en merken biedt The Hair X-perience ook een uitgebreid programma. Op Mainstage treden namens Honma Tokyo, Haircompany Professional en Jean Paul Mynè internationale artiesten op met hun spetterende shows vol entertainment en inspiratie. Verder zijn er voor iedere kapper meerdere Demo Squares. Hier worden praktische en vaktechnische demo’s gegeven van draagbare knip-, opsteek- en kleurtechnieken. Er komen allerlei thema’s aan bod: van avant-garde tot festival looks. Het Look & Learn theater richt zich op technieken en trends die van A tot Z worden uitgelegd, waarin looks centraal staan waarmee de kapper direct aan de slag kan.  

Naast de shows, technieken en trends staat ook netwerken centraal op The Hair X-perience. Hiervoor biedt HairTalk een uitkomst. In deze exclusieve cocktailbar ontmoeten haarstylisten internationale topartiesten uit het vak zoals William Whatley, Floor Kleyne en Indyra van Gastel en vertellen zij meer over hun weg naar succes.

Tickets met korting!
Wil jij als lezer van Coiffure dit vakevent bezoeken? Bestel dan nu jouw tickets voor The Hair X-perience met korting. Ga naar www.hair-xperience.nl, bestel je tickets met code 71979118 en ontvang € 7,50 korting per ticket of klik op deze link!

Praktische info
The Hair X-perience vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 26 én 27 mei 2019. De deuren zijn deze dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print