The Hair X-perience, dat gepland stond op 30 en 31 augustus 2020 in Evenementenhal Gorinchem, is verplaatst naar 30 en 31 mei 2021. De organisatie is druk bezig om het event met time slots en smart badges ook voor volgend jaar ‘corona proof’ te maken.

In de komende periode beoogt beursorganisator Easyfairs een plan te maken om haar events vanaf september corona-proof te maken. Visser: “Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat onze events veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt. We zijn daarom bezig om verschillende protocollen te maken om onze beurzen op een verantwoorde manier door te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van zogeheten ‘time slots’ voor bezoekers. Het voordeel van werken in time slots is dat iedereen de tijd en ruimte krijgt om op een veilige manier inkopen te kunnen doen, en met elkaar in gesprek te gaan”, aldus de organisatie.

Ook het gebruik van de Smart Badge is een manier om de 1,5 meter afstand te bewaren. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de Smart Badge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands en experiences scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Van deze tool maakte Easyfairs al gebruik en zou dit jaar ook op The Hair X-perience worden geïntroduceerd. “Het gebruik hiervan is een groot succes gebleken en de toegevoegde waarde zal gezien de 1,5 meter-samenleving alleen maar groter worden. Mocht blijken dat in mei 2021 nog steeds aanpassingen nodig zijn vanwege het coronavirus, dan zullen we die uiteraard ook toepassen tijdens The Hair X-perience”, aldus Visser.

Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print