Vijfentwintig jaar geleden opende de eerste TONI&GUY salon in Nederland: in Amsterdam, in Magna Plaza. Inmiddels is het kappersmerk uitgegroeid tot 7 succesvolle salons door heel Nederland.

Gaby Vernooij en Joyce Kranendonk zijn ontzettend trots op de ondernemers, die allemaal de formule met veel passie en liefde uitdragen. “Na bijna 6 jaar eigenaar te zijn van de franchiseorganisatie in Nederland, spreken wij hier maar ook internationaal over een echte ‘TONI&GUY family’. “

Op dit moment telt TONI&GUY internationaal ruim 600 salons verspreid over 60 landen. Vaktechnische educatie en fashion zijn de belangrijkste pijlers van het merk. Dit is terug te zien in de eigen knip- en kleurtechnieken die in alle salons worden toegepast. De connectie met fashion gaat lang terug in de geschiedenis van TONI&GUY. Op dit moment is het merk, met de eigen productlijn label. M, al bijna 30 jaar hoofdsponsor van London Fashion Week. De salons in Nederland bevinden zich in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print