Op 7 en 8 maart 2020 staat Düsseldorf in het teken van TOP HAIR – DIE MESSE. De wereldwijd bekende topstylist Kevin Murphy opent met zijn Bang Bang collectie de zaterdagavondshow. Daarnaast zullen meer dan 450 merken en exposanten de beurshallen vullen.

Eén grote kapsalon
Alweer voor de zestiende keer veranderen de hallen van het beursterrein van Düsseldorf in een enorme kapsalon. Met de unieke mix van beurs, event, spectaculaire podiumacts en exclusieve shows biedt TOP HAIR Düsseldorf een geweldig platform en brengt het de community van kappers en stylisten bijeen.
In de hallen 15, 16 en 17 van Messe Düsseldorf krijgt Europa’s toonaangevende vakbeurs voor de kappersindustrie een nieuw 'thuis'. “Het uitstekende niveau en de hoge kwaliteit van het aanbod zal door de wisseling van de hallen uiteraard niet in het geding komen. We doen er ieder jaar alles aan om onze exposanten en bezoekers een bijzonder en creatief platform te bieden. We verheugen ons erop om ook in 2020 samen met onze partner TOP HAIR International GmbH een afwisselend en inhoudelijk omvangrijk evenement neer te zetten”, aldus directeur Hannes Niemann.
Showprogramma
Het showpodium zal goed bezet zijn. Hier presenteert de internationale elite van de branche zich en zorgt met een spectaculair showprogramma voor volop vermaak. Tot nu toe hebben de teams van Schwarzkopf, L'Oréal, Barber Angels, Vitality´s, New Flag, Goldwell, Patrick Cameron en Davines hun deelname in Düsseldorf toegezegd. Parallel vinden op vier podia bijna doorlopend meer dan 100 workshops rond actuele thema’s plaats. Je kunt je hier onder meer door Paul Mitchell, Glynt, Wella, L'Oréal, Redken, Davines, Dyson, Kemon, Hairhaus, Kevin Murphy, New Flag en Tondeo laten inspireren. In het Congress discussiëren sprekers over interessante thema’s rondom marketing, salonmanagement, conflictoplossing, persoonlijkheidsontwikkeling en teamwork.

De beurs is op zaterdag geopend van 12.00-20.00 uur en op zondag van 9.00-18.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.top-hair-international.com. En check ons Instagram-account @coiffuremedia voor een leuke winactie!

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print