Vorige week is de Nederlandse topvisagist Ellis Faas overleden. Dat maakte haar broer en business partner Thijs Faas bekend.

Samen met het team runden ze ELLIS FAAS Cosmetics, een 'cruelty-free brand' met revolutionaire beautyproducten. Door haar werk voor alle grote internationale modeglossy’s en samenwerkingen met topfotografen en tophairstylisten, wist ze precies hoe ze vrouwen - ongeacht skintone, leeftijd of stijl- mooier kon maken met make-up. Ze was daarnaast een vast jurylid van de Coiffure Award.

“Ellis was een zeer gewaardeerd jurylid, die met haar enorme reputatie als toonaangevend make-up artist een grote bijdrage leverde tijdens de beoordeling van de Coiffure Award inzendingen. Het was een feest als ze binnenkwam. Vele leden van de jury hebben met haar gewerkt tijdens producties van fashion shoots, en hadden grote waardering voor haar werk. De afgelopen jaren was het voor Ellis niet gemakkelijk, zij was al langere tijd ziek, en dat wist iedereen. Maar ze was zo moedig, een echte doorzetter. Dit voorjaar ging het jureren helaas niet, ze moest verstek laten gaan, en we hebben haar natuurlijk gemist. Het bericht van haar overlijden kwam toch als een schok. Wij zijn er trots op dat Ellis zoveel jaren met veel enthousiasme zichzelf als juylid voor de Coiffure Award heeft ingezet en zullen haar heel erg gaan missen. We wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het grote verlies.” (Laura van de Graaf, eventmanager Coiffure Award)

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print