Online boekingsplatform Treatwell en salonsoftware-expert Salonized slaan de handen ineen en maken het kappers en beautysalons nog makkelijker om online afspraken te beheren. De samenwerking stimuleert niet alleen de digitalisering van de kappers- en beautybranche, maar zorgt ook voor een verhoging in het aantrekken en behouden van klanten voor de salons.

Online boeken steeds populairder
Heel herkenbaar: even snel op je mobiel kijken of je nog een afspraak kunt inplannen, in plaats van bellen met een salon. Het gebeurt steeds vaker. Je hoeft niet snel te kiezen of te bepalen en het biedt veel gemak. Treatwell speelt op deze trend in: het online boekingsplatform vergroot de zichtbaarheid van salons, waardoor de consument heel gemakkelijk een beautybehandeling in de buurt kan vinden.

Meer kansen
Ondanks een flinke groei van het aantal online boekingen in de kappers- en beautybranche, valt er volgens Treatwell en Salonized nog genoeg groei te realiseren. Samen zijn ze klaar om de kappers- en beautybranche naar een hoger niveau te tillen en een digitale revolutie op gang te brengen.

Silvio Hinteregger, Country Manager Treatwell Benelux: “We helpen salons bij het aantrekken van nieuwe én terugkerende klanten en bieden daarnaast consumenten het online gemak waar zij naar op zoek zijn. De samenwerking met Salonized biedt ons de mogelijkheid om nog sneller te groeien op de Benelux-markt.”

Het grote voordeel van deze samenwerking is dat kappers en stylisten zich weer meer kunnen richten op waar ze goed in zijn en minder bezig zijn met het bijhouden van 2 agenda’s. Salons hoeven voortaan nog maar één agenda bij te houden, maar profiteren van de voordelen van twee systemen. 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print