Video

Check out all of our video's

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

The Making Of: Exclusieve covershoot HOTY Arjan Bevers

The Making Of: Exclusieve covershoot HOTY Arjan Bevers

Dit jaar werd Arjan Bevers voor de tweede keer in zijn carrière uitgeroepen tot Hairdresser of the Year tijdens de Coiffure Award 2019. Daarmee won hij ook het ‘Guest editor-schap’ van de decembereditie van Coiffure Magazine. Arjan Bevers dacht mee over de content van het magazine en deed rondom het thema ‘Modern Luxury’ een exclusieve covershoot.  In de onderstaande video is een tipje van de sluier opgelicht!

Interview #HOTY Arjan Bevers

Interview #HOTY Arjan Bevers

Voor de tweede keer werd Arjan Bevers uitgeroepen tot Hairdresser of the Year bij het Coiffure Award gala. Met zijn betoverende en sprookjesachtige damesserie wist hij de jury te overtuigen. Het juryrapport sprak van ‘poëtisch mooi haar’, een groot compliment. We spraken Arjen een paar weken na de bekendmaking in zijn salon in hartje Helmond. Een bescheiden en down to earth man.

Nieuw deze week op Coiffure TV: KAO Colormania event!

Nieuw deze week op Coiffure TV: KAO Colormania event!

Vorig weekend vond in de rijtuigenloods in Amersfoort het Colormania event van KAO plaats! Er was een soort markt gecreëerd waar van alles te doen en te zien was. In een aparte ruimte gaven Mazella & Palmer een show. Aan het einde van de avond werden de genomineerden van de Color Zoom Challenge bekend gemaakt. Wij waren erbij! Bekijk de complete video hier.