Nederland is een nieuw initiatief rijker om jong talent te ondersteunen. Kylie Jones en Eduard Meijerink van Velvet Monkey starten samen met L'Oréal Professionnel en Matrix de FUTURE HAIR GENERATION AWARDS. Het project omvat tevens een creatief lespakket voor scholen. Studenten die op het punt staan om af te studeren, krijgen de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Het proces: van klaslokaal tot Awardshow
Door middel van diverse creatieve modules & coaching sessies zullen studenten, onder begeleiding van hun docent, gedurende zes maanden toewerken naar een award waardige creatie. Zodra alle modules behandeld zijn, zijn alle gecreëerde looks door de studenten zelf gefotografeerd. Met het inzenden van de look, maakt nieuw talent kans op de Future Hair Generation Award

Hoe werkt het? 
In februari en maart worden coaching sessies georganiseerd bij de L’Oréal Academy in Hoofddorp. De studenten zullen daar aan de slag gaan met hun looks onder begeleiding van topstylisten Kylie Jones en Eduard Meijerink en hun team. Tijdens de coaching sessies worden alle topics van knippen en kleuren tot make-up en social media tips & tricks uitgebreid behandeld. 

Het thema: de collectie
Studenten kunnen zich laten inspireren door All the Colors of the World, een kleurrijke collectie met een 80’s vibe. Future Hair Generation kiest hiermee voor een sterk maatschappelijk thema. Een thema dat staat voor eigenheid, vrijheid & gelijkheid. 

Interesse om mee te doen? Je kunt je tot 31 oktober via Future Hair Generation Award  inschrijven. 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print