Gisteren, op zondag 1 september, vond de Wella Professionals/ghd X Vogue Flower Market plaats. Ongeveer 3000 Vogue-lezers en andere mode- en bloemenliefhebbers konden deze markt bezoeken op vertoon van het Vogue septembernummer. Het event vormde een leuke opwarmer voor de nieuwe editie van AFW, die donderdag start met de show van Ronald van der Kemp. Hairstylisten van het merk zullen - net als vorige keer - het haar backstage verzorgen.

Er was een luxueuze bloemenmarkt in de Tuinen van het Rijksmuseum, kraampjes om te shoppen en merken als Wella Professionals, ghd, Chloé, Gucci, Boss, Marc Jacobs en Philosophy hadden leuke activiteiten georganiseerd. Tussen het struinen door kon je luisteren naar de beste singer-songwriters of een cava of cappuccino drinken in het Vogue Café. 

In een glazen huis presenteerden de merken Wella Professionals en ghd de bezoekers een romantische look, versierd met verse bloemen. Zes stylisten waren aan het werk. 

Donderdag start de nieuwe editie van de AFW, waarbij stylisten van Wella Professionals het haar backstage zullen verzorgen. De modeweek start met de show van Ronald van der Kemp, met La Toya Velberg als chef de cabine.

 

download

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print