(Promo) Deze winter is het kleurbeeld zachter en natuurlijker dan voorheen. De aanzet verrijk je met een zacht schaduweffect en natuurlijke highs en lows pas je in de lengten en punten toe. Met de nieuwe Luxelights service van Wella creëer je een softe, sunkissed look in de winter!

Geen zware kleurblokresultaten of contrasterende nuances, maar een natuurlijke sunkissed look zonder drastische transformatie. Dat kan met Luxelights, een uitbreidingsservice voor het bijwerken van de uitgroei met gepersonaliseerde oplichtingen. De service is een nieuw alternatief voor verzadigde full-head kleurresultaten.

 

Nieuwe nuances

Het kleurenpalet voor dit semester is zorgvuldig bij elkaar gezocht om een keur aan natuurlijke warme en koele nuances te bieden die de haaraanzet een subtiele schaduw of definitie geven. Koel is nog koeler geworden met de 4 nieuwe Koleston Perfect nuances, als aanvulling op de Pure Naturals reeks: 55/02, 66/02, 77/02 en 88/02. Deze nuances bieden 100% koele, ondoorzichtige grijsdekking. Deze intensieve koele nuances zijn fantastisch voor neutralisatie en komen nog meer tot hun recht  wanneer zij worden gebruikt in combinatie met een uitgroeiservice, perfect om uit te proberen met de nieuwe Luxelights service.

Wella Professionals Global Creative Artist Renya Xydis (@renyaxydis) en Wella Professionals Digital Stylist Influencer Matthias Herzberg (@matherzberg) zijn de creatieve kracht achter Luxelights. Voor deze lancering zijn er drie looks gecreëerd, variërend van CoolBrunette tot HoneyBlond en WarmBrunette.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print