Op 1 november, wereld veganisme dag, organiseert Maria Nila een initiatief samen met The Perfect World Foundation en Care For Wild Rhino Sanctuary. Met het initiatief willen ze bijdragen aan de bescherming van bedreigde neushoorns. 

Tegenwoordig overleven maar weinig neushoorns buiten nationale parken en reservaten als gevolg van aanhoudende stroperij. Vanaf het moment dat de moeder is gedood, moet een baby neushoorn binnen de eerste 24 uur gered worden om te kunnen overleven. Maria Nila is ervan overtuigd dat dieren geen deel horen uit te maken van menselijke ijdelheid. Dat is de reden waarom de haarverzorgingsproducten 100% vegan en dierproefvrij zijn. “We vinden het ook belangrijk om op andere manieren bij te dragen aan een vriendelijkere wereld. Wereld Veganisme Dag is een internationale beweging, waarbij de voordelen van veganisme voor mens, dier en milieu worden gevierd.”

Dit jaar heeft Maria Nila besloten om de bedreigde neushoorns in de spotlight te zetten. Vanaf 1 november, wereld veganisme dag, tot 10 november, doneert Maria Nila een deel van de opbrengsten van de webshop marianila.com aan het reservaat. Voor iedere verkochte wereld veganism dag box doneert Maria Nila de opbrengst aan het redden van de verweesde neushoorns. 

Lees hier meer over het project: theperfectworld.com/savetherhino

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print