@ Winnaar Partner Artist 

 

Na drie keer goud vorig jaar waren de verwachtingen voor deze editie van Global Zoom in Wenen stiekem best hoog gespannen. Want wat wil je: Nederland, en België, hadden ook dit keer sterke inzendingen voor de competitie. Na een zeer spannende finale op 29 september gingen Rusland en Singapore met de drie hoofdprijzen naar huis.

Bij het Global Zoom Event van Goldwell wordt er live gestreden om verschillende titels. Dat betekent dat genomineerde kappers uit bijna 40 landen van over de hele wereld de look ter plekke moeten maken bij hun model. Het eindresultaat wordt beoordeeld door een internationale jury. 

Voor Nederland en België gingen vorige week Michelle Hagen (National Gold Winner Partner Artist), Jeffrey van Loon (National Gold Winner Creative Artist),  Amber Ricciardi (National Gold Winner New Talent) en Cindy Verberk (National Gold Winner BE Creative Artist) mee naar Wenen om de strijd aan te gaan met hun internationale collega’s. Ondanks de sterke Nederlandse eindlooks ging het goud naar J Lim uit Singapore in de New Talent categorie. Irakli Sardalishvili uit Rusland won in de Creative categorie. Yuujin Ho, ook uit Singapore, mocht de hoofdprijs in de Partner categorie in ontvangst nemen. 

Er waren ook drie Stylists’ Awards te vergeven. Die gingen naar Richard Munslow uit de UK, Courtney Cairns (UK) en Lauren Roma Hanlon (ook UK). In totaal waren er bijna 3000 kappers in Wenen aanwezig voor het tweedaagse Global Zoom event, dat naast de competitie uit diverse trainingen, shows en productpresentaties van Goldwell, KMS en Oribe bestond.

 

Lees meer over het event in het novembernummer van Coiffure Magazine.

CZ19_Winners_on stage

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print