@Nancy Martens

 

De winnaars van de vijfde editie van de #ONESHOT Hair Awards 2019 zijn afgelopen week bekend gemaakt. Dit jaar waren er bijna 304.000 inzendingen uit 26 landen, het prachtige kappersvak werd daarmee wereldwijd gevierd. Nog meer goed nieuws: Eén van de winnaars komt uit eigen land!

Er waren 617 finalisten die vol spanning zaten toen de One Shot Hair Awards van Behind The Chair  live uitgezonden werd vanuit het Gaylord National Resort in Washington. Presentatoren Mary Rector en Kevin Gable maakten de 19 winnaars bekend. Waar dus ook de Nederlandse Nancy Martens onder viel:

“Vroeg in de ochtend dacht ik even een kijkje te nemen op Instagram,  wat er die nacht zich had afgespeeld in Washington. Daar zag ik dus dat ik zelf gewonnen had! Ik appte mijn werkgever stuiterend en hij bevestigde dat ik echt gewonnen had!! Ik ben hier super blij mee! Wel is het nog steeds een beetje onwerkelijk. Ik ben super trots dat ik gewonnen heb met deze collectie, omdat ik het origineel vind, veel variatie, vernieuwend, mijn eigen creatie en helemaal met de hand gemaakt - wat ik erg belangrijk vind! Naar mijn gevoel was het deze keer helemaal compleet. De fotografie, styling en make-up maken het helemaal af! Ik ben dankbaar voor dit team, dat hieraan bijgedragen heeft!”

Ook Juliette den Ouden was genomineerd voor een Award. Ze was met fotograaf Richard Monsieurs bij de uitreiking in de VS. Haar foto belandde in de TOP5 van de International Best Men Award, een hele eer zo vond ze zelf. Ook Nicole van der Linden behoorde tot de TOP5, dit keer in de categorie Haircolor. Een heel mooi resultaat!


Bekijk alle winnaars en genomineerden hier!

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print