Omdat de ANKO dit jaar officieel partner is van de Coiffure Award, zal er meer aandacht zijn voor ondernemerschap tijdens het gala. Ondernemers die uitblinken in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid/MVO of creativiteit maken kans op de ANKO Ondernemers Award. Vanaf nu kun je jezelf of iemand anders opgeven! 

Ondernemer van het Jaar
Voor de ANKO Ondernemers Award is een zeer deskundige commissie samengesteld. Deze Award Commissie kiest uit alle voorgedragen ondernemers drie genomineerden. De leden van de ANKO kunnen vanaf 30 maart stemmen op hun favoriet en bepalen wie er op zondag 19 april 2020 naar huis gaat met de eretitel ANKO Ondernemer van het Jaar. Iedereen mag zijn of haar favoriete ondernemer voordragen; ondernemer of medewerker, wel of geen ANKO-lid.

Deelnamereglement
Voor de ANKO Ondernemers Award gelden deelnamecriteria en er is een procedure opgesteld. Daarnaast zijn er criteria geformuleerd waaraan de voorgedragen ondernemers door de Award Commissie worden getoetst. Je vindt het deelnamereglement via deze link. 

De winnaar
Het winnen van de award levert meer op dan alleen de titel ANKO Ondernemer van het Jaar. Zo krijgt de winnaar een beeldmerk voor op de deur of gevel, en een digitale versie die op alle uitdingen van de ondernemer gebruikt kan worden. Hij of zij mag ook een jaar lang gratis deelnemen aan alle ANKO-events, opleidingen en trainingen tot een maximale besteding van € 2.500,-. Daarnaast zal de winnaar aandacht krijgen in Coiffure Magazine, ANKO Kapperszaken, de ANKO Nieuwsbrief en op de social media van de ANKO.

Je kunt jezelf of een ander tot 10 februari 2020 09:00 uur kun je jezelf of een andere ondernemer voordragen via deze website.

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print